Koesterpas

Autobedrijf Cappendijk B.V.

Terneuzen

Uw voordeel

Gratis luxe wasbeurt (t.w.v. €11,95) in een DPO wasstraat bij besteding vanaf €50,-

Over Autobedrijf Cappendijk B.V.

Autobedrijf Cappendijk is opgericht in 1936 met nieuwbouw aan de Axelsestraat in Terneuzen. In die tijd werden door Autobedrijf Cappendijk de merken Austin, en later, Datsun en Skoda verkocht.
Weer wat verder in de tijd, eind jaren ’60, werd het merk Peugeot vertegenwoordigd. In die tijd werden grote stappen gezet in professionalisering van het bedrijf en werd de kiem gelegd voor de goede reputatie die Autobedrijf Cappendijk in de regio geniet. Peugeot heeft Cappendijk zeer geruime tijd gevoerd, maar werd het dupe van de Franse fusie tussen Peugeot en Talbot begin jaren ’80 en raakte het merk kwijt. 
Tegenwoordig is Autobedrijf Cappendijk officieel dealer van de merken Volvo en Toyota. Voor beide merken exclusief verkooppunt voor geheel Zeeuws-Vlaanderen. 
De merken worden vanuit twee afzonderlijke vestigingen vertegenwoordigd, beiden gevestigd aan de Mr. F.J. Haarmanweg te Terneuzen. 
Ook de medewerkers worden door de merken specifiek getraind om een zo hoog mogelijke servicegraad, voor elk merk afzonderlijk, te kunnen waarborgen. 
Alles rond uw auto en mobiliteit vindt u bij ons. 
Onderhoud en reparaties, onderdelen, verkoop nieuwe en gebruikte auto’s, autoleasing en financiering, airco-service, winterwielen- service, etc. 
Tijdens een reparatie of servicebeurt kunt bij ons wachten in de gezellige koffiehoek. Maar u kunt ook een leenfiets of de milieuvriendelijke electrische Solex gebruiken. Eventueel is een vervangende auto ook te reserveren, natuurlijk. 
Verder doet Cappendijk veel aan sponsoring bij de diverse sportclubs in de regio en ook maatschappelijk neemt Cappendijk verantwoording door o.a het steunen van projecten als ”flowers for children”. 
Kortom; Autobedrijf Cappendijk is een actieve organisatie, die voor iedereen wat te bieden heeft. U bent van harte welkom.

Beoordeling

Vergelijkbaar met Autobedrijf Cappendijk B.V.

  • Nobus Nieuwenhuijse Advocaten
  • Automobielbedrijf Moret BV
  • Koreman Interieur
  • Stevens Interieur