Koesterpas

BallonvarenZeeland.nl

Vogelwaarde

Uw voordeel

Op vertoon van uw Koesterpas krijgt u 10 euro korting per persoon op een ballonvaart! Ballonvaren met een Koesterpas kost u € 139,- p.p. in plaats van € 149,- p.p.!

Over BallonvarenZeeland.nl

Ballonvaren. Een avontuur om nooit te vergeten.

Ziet U op een mooie zomeravond een luchtballon hangen en denkt U: “Dat heb ik ook altijd al eens willen doen”? Ballonvaren Zeeland kan Uw droom laten uitkomen. Het is een avontuur voor jong en oud! Samen met U zorgt Ballonvaren Zeeland voor een onvergetelijke ervaring waarop U met heel veel plezier op zal terugkijken. Het is gegarandeerd een TOP-beleving.
Bij Ballonvaren Zeeland heeft U de keuze uit verschillende mogelijkheden.

 • Wilt U een privé vaart dan kan U meevaren in de PH-CWJ. Deze heeft een inhoud van 3000m3 en is geschikt voor max. 2 tot 3 passagiers + piloot. De naam van de ballon is de PH-CWJ. Als je boekt voor 2 of 3 personen dan ga je alleen met de piloot de lucht in. Het wordt dan een echte V.I.P. vaart.
   
 • Wilt U varen en is het geen enkel probleem om met meerdere passagiers de lucht in te gaan? Dan gaat U met meerdere personen + piloot een geweldig avontuur beleven. U vaart dan met een grotere Ballon en mand. De naam van deze ballon is de PH-JCW deze geschikt is voor max. 8 passagiers.
   
 • Wilt U voor een grotere groep dan 3 personen een privé - vaart? Samen met vrienden - familie –collega`s. Allemaal met voor U bekende personen + piloot. Ook dit is mogelijk.

Heeft U andere wensen dat hier boven omschreven? Laat het ons weten en we kijken wat mogelijk is.

Bij Ballonvaren Zeeland duurt de vaart minimaal 1 uur. De totale tijdsduur zit tussen de 3 en 4 uur. De plaats van samenkomen is afhankelijk van de windrichting. Dit bepalen we dan ook op de dag zelf. Als het weer niet geschikt is op de afgesproken datum, dan spreken we daarna weer gelijk een nieuwe datum af. De plaats waar we overheen varen is mede afhankelijk waar Uw voorkeur ligt. Natuurlijk bepaald de wind waar we naar toe gaan.

De dag voor de vaart ontvangt U een mailtje met de laatste meteoverwachtingen. Op de dag van de vaart is er rond 12.00 uur nog telefonisch contact voor de laatste details. U kan natuurlijk altijd mailen info@ballonvarenzeeland.nl of bellen ( 0114700217 ). Als u nog vragen of info nodig hebt. De datum wanneer wordt gevaren wordt met U overlegd.

Beoordeling

Vergelijkbaar met BallonvarenZeeland.nl

 • Cinecity Terneuzen
 • Amadore
 • Hampshire Hotel – Churchill Terneuzen****
 • Standcamping Groede