Koesterpas

Cantecleer Partyservice rent & event

Terneuzen

Uw voordeel

Koesterpashouders en hun inwonende huisgenoten ontvangen op vertoon van de Koesterpas 5% korting op huur en materialen bij Cantecleer m.u.v. aanbiedingen en speciale acties.

Over Cantecleer Partyservice rent & event

Cantecleer Partyservice

Cantecleer partyservice verzorgt al uw festiviteiten op een creatieve en flexibele manier. Ieder feest werken we uit tot in het kleinste detail. Dankzij de professionele aanpak van ons en onze collega’s kan u feesten zonder zorgen!

Creatief en Flexibel

Feesten organiseren is een vak apart. En daar weten ze bij Cantecleer alles van. Cantecleer adviseert en organiseert uw bedrijfsfeest, presentatie, evenement, persconferentie maar ook uw familiale aangelegenheden zoals bruiloften. Laat u alle zorgen uit handen nemen. Van tafelaankleding tot het uitwerken van uw themafeest, … het succes van uw manifestatie is verzekerd.

Professionele aanpak

U wilt vooral feesten zonder zorgen. Bij Cantecleer klopt u nooit tevergeefs aan. Al uw wensen worden in een duidelijk scenario en budget vertaald. De locatie wordt aan uw wensen aangepast aan het thema van uw organisatie: bij u op het bedrijf, in een feestzaal of in een andere originele omgeving.

Party verhuur 

Partyverhuur voor kleine of grote feesten, alles is mogelijk. Zelf totaalpakketten behoren tot de mogelijkheden.www.cantecleer.eu

Beoordeling

Vergelijkbaar met Cantecleer Partyservice rent & event

  • Cinecity Terneuzen
  • Health Center Bodyline
  • Healthclub Fit Line Oostburg
  • BallonvarenZeeland.nl