Koesterpas

De Pooter Olie

Terneuzen

Uw voordeel

Indien u een GO ‘The easy way’ tankkaart aanvraagt met vermelding van uw koesterpasnummer ontvangt u middels de GO ‘The easy way’ tankkaart aantrekkelijke kortingen op de tankstationlocaties van De Pooter Olie in Nederland en België.

Over De Pooter Olie

De Pooter Olie exploiteert dertien tankstations en levert motorbrandstoffen en smeermiddelen aan een breed scala afnemersgroepen in Zuidwest Nederland en België. Kwaliteit en service staan centraal.

Tankstations in Nederland
In Nederland zijn er twaalf tankstationlocaties van De Pooter Olie waar u tegen scherpe tarieven kunt tanken. U ontvangt gegarandeerd 10 eurocent per liter korting op alle brandstoffen (m.u.v. Competition102) op basis van de landelijke brandstofadviesprijs in Nederland. Deze korting geldt op alle tankstationlocaties van De Pooter Olie in Nederland. Indien de korting van het tankstation hoger is dan 10 eurocent per liter wordt de hoogste korting gehanteerd. Tevens ontvangt u dankzij uw koesterpasregistratie 25% korting op alle carwashprogramma’s. Daarnaast biedt de GO ‘The easy way’ tankkaart €1,00 korting op vers belegde broodjes uit de bakery’s en €0,50 korting op ovensnacks.

Tankstation in België
De Belgische tankstationlocatie, Texaco Wachtebeke, is gelegen aan de  Gebroeders Naudtslaan 14 te Wachtebeke. Slechts 2 kilometer vanaf de grens. Naast voordelig tanken kunt u in de bakery terecht voor vers belegde broodjes. Tanken is 24/7 mogelijk via de betaalautomaat.

Bij Texaco Wachtebeke ontvangt u gegarandeerd 12 eurocent per liter korting op euro95 en diesel op basis van de landelijke adviesprijs in België. Indien de korting van het tankstation hoger is dan 12 eurocent per liter wordt de hoogste korting gehanteerd. In de bakery van het tankstation ontvangt u tevens €1,00 korting op vers belegde broodjes en €0,50 korting op ovensnacks.

Tankstationlocaties Nederland
- Biervliet, Texaco
- Hulst, Firezone
- Hulst, PicoBello
- Kortgene,  Texaco
- Oostburg, Texaco
- Scherpenisse, Texaco
- Serooskerke, Texaco
- Sluiskil, De Pooter Olie
- Terneuzen, Beneluxweg
- Terneuzen, Texaco Guido Gezellestraat
- Terneuzen, Texaco Kennedy
- Terneuzen, Firezone

Tankstationlocatie België
- Wachtebeke, Texaco

Meer informatie
Kijk voor meer informatie en het aanvragen van de GO ‘The easy way’ tankkaart op de website.

Beoordeling

Vergelijkbaar met De Pooter Olie

  • Office Markt
  • Verkor Massage, Begeleiding & Salon
  • De Glaswasspecialist
  • Final Soft & Hardware