Koesterpas

Dielen Gerechtsdeurwaarders

Terneuzen

Uw voordeel

Heeft u een vordering op een natuurlijk persoon of op iemand die handelt in de uitvoering van een eenmanszaak, dan dient u, om incassokosten te kunnen vorderen, die persoon een zogenaamde 14-dagen incassobrief te sturen. Op onze website vindt u een voorbeeld van zo'n brief. Ook treft u daar een incassokostencalculator aan, waarmee u de verschuldigde incassokosten eenvoudig kunt berekenen. Op uw verzoek versturen wij deze brief kosteloos voor u.

Over Dielen Gerechtsdeurwaarders

Openstaande rekeningen zijn een zorg voor iedere ondernemer.  Ze kosten u tijd en geld.

Dielen Gerechtsdeurwaarders uit Terneuzen neemt u deze zorg graag uit handen. Wij werken professioneel aan de incasso van uw vordering.

Succesvol incasseren

Dielen Gerechtsdeurwaarders in Terneuzen is het adres voor incasso, juridisch advies en ambtelijke werkzaamheden. Door onze jarenlange ervaring en vernieuwende werkwijze, zijn wij succesvol in het oplossen van incassotrajecten in de minnelijke fase. Daarmee besparen we u een gang naar de rechter èn veel geld. Bovendien staan wij als Zeeuws bedrijf midden in de Zeeuwse samenleving; hierdoor weten wij wat er speelt.

Prettig samenwerken

Dielen Gerechtsdeurwaarders is een jong kantoor met ruim 25 jaar ervaring in de regio. Onderscheidend is de open manier van communiceren. U kunt rekenen op korte communicatielijnen, ruime openingstijden en dossier online. Hiermee heeft u 24/7 inzage in uw dossiers.

Vragen

Heeft u vragen of wilt u graag -geheel vrijblijvend- persoonlijk kennis maken, neemt u dan contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst.

Beoordeling

Vergelijkbaar met Dielen Gerechtsdeurwaarders

  • Installatiebedrijf Van Hal
  • ABC promotion
  • Zeeland Supply industrial stores
  • De Pooter Olie