Koesterpas

Henno Cysouw

Terneuzen

Uw voordeel

Koesterpashouders en hun inwonende huisgenoten ontvangen 10% korting op het gehele assortiment. Uitgezonderd acties en andere aanbiedingen.

Over Henno Cysouw

Henno Cysouw Optiek is een begrip in en rondom Zeeuws-Vlaanderen. Jong, dynamisch, trendsettend, maar bovenal professioneel. Dat zijn de pijlers waar het team van Henno Cysouw Optiek op drijft. Vakkundige oogmetingen, professionele adviezen en een ruime keuze aan actuele oogmode die ook via internet gepast kan worden! Oogmode die ingekocht wordt op beurzen in o.a. Parijs, Milaan en New York. Oogminnend, oogstrelend en oogverblindend. Sinds jaar en dag gaan vele klanten met Henno Cysouw Optiek in zee! 

Geen twijfel over oogzorg. De kwaliteit van een bril of contactlenzen, staat of valt met een professionele oogmeting. Henno Cysouw Optiek werkt uitsluitend met gediplomeerde oogmeetkundigen. Door middel van een oogmeting kunnen zij de sterkteafwijking bepalen.
Mensen met specifieke oogklachten kunnen bij Henno Cysouw Optiek terecht voor een uitgebreid onderzoek door een hbo-optometrist. 
 

Ogen hebben zorg nodig! Vooral bij het dragen van contactlenzen, is periodieke controle door een van onze gediplomeerde anvc-contactlensspecialisten belangrijk. 
De collectie monturen van Henno Cysouw Optiek is een lust voor het oog. ‘Het admiraaltje van de buurt’ als het gaat om de ruime keuze aan topmerken. Maar Henno Cysouw Optiek kijkt verder. Zo wordt ook het draagcomfort van de monturen goed in het vizier gehouden.

Beoordeling

Vergelijkbaar met Henno Cysouw

  • Huidcentrum ZorgSaam
  • Kinderkleding Niño en Niño Sjoez
  • Van Mook schoentechniek, schoenmode en voetzorg
  • Bomont