Koesterpas

Kindercentrum Kidz!

Oostburg

Uw voordeel

5% korting gedurende de eerste 6 maanden op de daguren bij een jaarcontract.

Over Kindercentrum Kidz!

Kindercentrum Kidz! is een geregistreerde en gevestigde particuliere kinderopvang en biedt opvang in een natuurlijke omgeving voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 13 jaar.

Onze locatie aan de Frederik Hendrikstraat hebben we sinds januari 2015 in gebruik en is gelegen aan de rand van Oostburg. Op de 2,3 hectare grond die wij tot onze beschikking hebben, kunnen we kinderen vrijheid en ruimte bieden met volop speelmogelijkheden in een natuurlijke omgeving.  Samen met ons professionele team geven wij elk individueel kind de aandacht en ontwikkelings-ondersteuning die het verdient.

Het binnen gedeelte van ons kinderdagverblijf is helemaal gloednieuw en voldoet volledig aan de laatste eisen. In de vier ruime ruimtes die in directe verbinding staan met ons buitenterrein hebben we gekozen voor zoveel mogelijk natuurlijke materialen en kleuren. De speelruimtes geven meer dan voldoende aanleiding tot speel-, knutsel- en bouwmogelijkheden als ook gezellige hoekjes waar je even kan terug trekken met een boek of met vrienden om te chillen.
 

Beoordeling

Vergelijkbaar met Kindercentrum Kidz!

  • Autocenter Snoodijk
  • M2 Makelaars
  • Autobedrijf Cappendijk B.V.
  • Nobus Nieuwenhuijse Advocaten