Koesterpas

M2 Makelaars

Terneuzen

Uw voordeel

- Gratis waardebepaling, inclusief verkoop map
- Gratis verhuisservice
- Gratis zoekservice
- 10% korting op de aankoopcourtage
- 10% korting op de verkoopcourtage

Over M2 Makelaars

M2 Makelaars heeft geheel Zeeland als werkgebied met specialisten per regio. U kunt rekenen op jarenlange ervaring, een zeer actief beleid en persoonlijke begeleiding bij verkoop, koop of taxatie van een woning. 

Het team van M2 Makelaars

M2 Makelaars heeft een gedreven, enthousiast en specifiek opgeleid team van medewerkers. De buitendienst met gecertificeerde makelaars, kandidaat- en assistent makelaars en administratieve duizenpoten zorgen voor de perfecte afhandeling van uw aan- of verkoopopdracht! 

Verkoop

Bij de verkoop van uw woning moet u kunnen rekenen op kwaliteit, enthousiasme en volledige inzet. M2 Makelaars zorgt er voor dat alles in het werk wordt gesteld om een succesvol resultaat te boeken voor u.

Alleen de allerbeste presentatie is goed genoeg. Die verzorgen wij dan ook om uw huis als mooiste te presenteren. Een professionele fotograaf maakt schitterende foto's en video. Plattegronden laten wij intekenen door een gespecialiseerd tekenbureau. Tevens werken wij met een(wereldwijd) toonaangevende partner op het gebied van VR / 360 graden tours. Teksten schrijven we zelf en u mag ook een tekst toevoegen. Zo ontstaat een zeer complete en schitterende presentatie die het onderscheid zal maken tussen uw huis en dat van uw buurman. Niet voor niets staan wij momenteel in meerdere regio's op 1 in de zoekranking van Funda.

Dus voor verkoop bent u bij ons aan het juiste adres!

Mijn NVM dossier

Als klant van M2 Makelaars heeft u inzage in uw eigen online dossier, het Mijn NVM dossier. In dit dossier wordt alles bijgehouden m.b.t. uw object. U vindt hier bijvoorbeeld bezichtigingsverslagen, onderhandelingen, statistieken, etc. Een van onze speerpunten is dan ook communicatie. Wij houden van korte lijntjes en bieden bijvoorbeeld een live chatservice aan die 24/7 beschikbaar is om de vragen van potentiële kopers te beantwoorden of uw eigen vragen te beantwoorden.

Aankoop

Ook als u assistentie zoekt bij het kopen van een huis staan wij voor u klaar. Wilt alvast proeven aan de huizenmarkt? Schrijft u zich dan op onze website in voor de gratis zoekservice.

Bent u van plan te kopen? Wij helpen u met zoeken, selecteren en staan u bij met de bezichtigingen. Alles wordt voor u onderzocht zodat u zeker weet dat het gevonden droomhuis geen onaangename verrassingen voor u in petto heeft. Daarna onderhandelen wij voor u en zorgen dat er een goed en gedegen koopcontract wordt opgesteld. Begeleiding van A tot Z voor een zorgeloze aankoop!

Gratis waardebepaling

En wilt u alleen de waarde weten? Dan komen wij graag langs voor een vrijblijvende waardebepaling. Ook dat hoort bij onze dienstverlening.

NVM

M2 Makelaars heeft gekozen voor het lidmaatschap van de Nederlandse Vereniging van Makelaars, de grootste makelaarsorganisatie van Nederland. De NVM is thuis in alle marktsegmenten en geeft doelgerichte ondersteuning aan de aangesloten leden. Namens de leden zorgt de NVM voor krachtige belangenbehartiging richting overheid en politiek.

Groene Makelaar

Als M2 Makelaars ondernemen wij op een verantwoorde wijze, waarbij we zo veel mogelijk rekening houden met onze omgeving. Dit uit zich in energiebesparende maatregelen, lidmaatschap van groene organisaties, zelf opwekken van energie en vervoer met de minst mogelijke belasting voor het milieu.

Gratis verhuisservice

Alle klanten van M2 Makelaars bieden wij een gratis verhuisservice aan. Gedurende een of meerdere dagen (afhankelijk van beschikbaarheid) kunt u gebruikmaken van onze verhuiswagen. Wilt u nog verder ontzorgd worden? Ook dat is mogelijk. Wij bieden een pakket aan waar de dozen bij u thuis worden ingepakt en alles geregeld wordt van A tot Z. U moet alleen zelf nog naar uw nieuwe woning toe! De rest regelen wij.

M2 Makelaars = Succes in Huis!

Beoordeling

Vergelijkbaar met M2 Makelaars

  • Nobus Nieuwenhuijse Advocaten
  • Autorijschool J. De Blaeij
  • Automobielbedrijf Moret BV
  • Koreman Interieur