Koesterpas

Zwaartekracht Accountancy en Advies

Terneuzen

Uw voordeel

Gratis startersadvies. Je droomt al langere of kortere tijd van het ondernemerschap, echter door omstandigheden is het er tot nu toe nooit van gekomen om de stap te zetten. En je vraagt je af of het wel iets voor jou is en wat er allemaal komt kijken bij het ondernemerschap. In een gratis adviesgesprek ontdek je of het ondernemerschap echt iets voor jou is, welke eigenschappen je zou moet bezitten of moet ontwikkelen en wat er zoal (op hoofdlijnen) bij het ondernemerschap komt kijken. En wanneer je eenmaal besloten hebt om de stap te wagen dan krijg je het eerste jaar 10% korting op de facturen voor de door ons uitgevoerde werkzaamheden zoals het assisteren bij het maken van een ondernemingsplan, het opzetten en voeren van je administratie, etc.

Voor ondernemers bieden wij 10% korting op de ZK scan. Met behulp van de ZK scan krijg je als ondernemer inzicht in de noodzakelijke voorwaarden om ondernemingsdoelen te bereiken en jouw rol als ondernemer hierin. Aan de hand van het ZK waardenmodel toetsen wij op welke terreinen te weinig of juist te veel focus is, waar risico’s bestaan of kunnen ontstaan. Er zijn verschillende soorten scans, gericht op de primaire wens van de ondernemer, meer tijd, meer resultaat, meer omzet of meer geld om stappen te zetten. Voor meer informatie zie onze website www.zwaartekracht.nl onder ZK scan.

Over Zwaartekracht Accountancy en Advies

Zwaartekracht Accountancy en Advies is geen traditioneel accountantskantoor omdat het moet én omdat het anders kan. Wij realiseren ons dat wij als accountant een unieke positie bij onze klanten hebben. Vaak kennen we naast de financiële cijfers ook de motieven, zorgen en ambities van de ondernemer. Vanuit die visie werken wij. Gedegen financiële en fiscale kennis, gecombineerd met interesse in het ondernemerschap en de ondernemer als mens. Ons uitgangspunt is het financiële proces, dat behoort efficiënt ingericht te zijn zodat tijdig actuele en betrouwbare informatie beschikbaar is. Wij realiseren dit door vergaande automatisering en digitalisering, niet als doel om maar als middel zodat er meer tijd is om samen met de ondernemer de diepte in te gaan. Cijfers en trends analyseren om zodoende tijdig te reageren op de ontwikkelingen.

Beoordeling

Vergelijkbaar met Zwaartekracht Accountancy en Advies

  • H&P administraties
  • ABC promotion
  • De Pooter Olie
  • De Verzekeringsshop