Koesterpas

Koesterchallenge 2018

Samen trainen @ Bodyline Healthcenter

Wat gaan we doen: Zoals altijd werken de stichting ´Koesterpas´ en ´Bodyline healthcenter´ samen om jou gezond en sportief te maken en te houden. Ons doel is om Zeeland de gezondste en sportiefste provincie van Nederland te maken. Dit doen we inmiddels al vijf jaar met veel succes. En dit jaar breiden we het programma nog verder uit. Doe mee, wordt fit en bereik jouw doelen!

Jouw eigen Bodyline-coach bereidt jou op professionele wijze voor op de reis van jouw keuze en/of de finaledag. Hij houdt daarbij rekening met jouw persoonlijke doelen. Denk bijvoorbeeld aan afvallen en sterker of fitter worden. Verbeter je gezondheid, ontmoet nieuwe mensen en haal je persoonlijke doelen bij de Koesterchallenge.

De trainingen zijn wekelijks in groepen, elk met een eigen coach. Daarnaast is er nog een beweegactiviteit om je gezamenlijk of individueel voor te bereiden op het wandelen of fietsen. Naast het sporten onder begeleiding van jouw eigen coach mag je onbeperkt gebruikmaken van de faciliteiten van Bodyline healthcenter. Je kunt dus zo vaak sporten als je zelf wilt!